Projecten

Home

Projecten

Privé projecten

Vakkundig en optimaal uitgevoerd van voorbereiding tot het eindresultaat. In verschillende stappen wordt er naar het eindresultaat toegewerkt. Het voorwerken is minstens zo belangrijk als het aflakken. Schoonmaken, schuren, plamuren, gronden en aflakken, het moet allemaal gebeuren voor een goed resultaat. Daarom schilder ik alleen met hoogwaardige producten, dat wil zeggen, met een verf die beter bestand is tegen weersinvloeden, een strakker resultaat geeft, en tevens een duurzame bescherming biedt voor de toekomst. Ook zorg ik ervoor dat op iedere ondergrond de juiste verf materialen gebruikt wordt, zodat u jaren plezier heeft van uw schilderwerk.

Commerciële projecten

Coppers Services biedt ook rechtstreekse schilder diensten en wanddecoratie aan voor commerciële klanten, of werkt op contractbasis via andere gevestigde en gerespecteerde bedrijven, die mij soms inzetten om consistente hoge kwaliteit, en professionaliteitseisen in al hun werk te waarborgen. Mijn goede service, flexibiliteit, optimale afwerking en een  eerlijke rechtvaardige prijs staan daarbij hoog in het vaandel.

Airless latex spuiten

Met Airless latex spuiten kan ik super strak werk leveren. De latex wordt aangebracht met een professionele Airless spuitinstallatie. Dit gaat aanzienlijk sneller dan het traditionele rollen van latex. Hierdoor is er een grote tijdwinst te boeken en daardoor prijstechnisch erg interessant voor grotere plafond- en muur oppervlakten. Uiteraard is Airless latex spuiten ook veel egaler en strakker, vooral op glad stucwerk is het eindresultaat esthetisch erg fraai. Airless latex spuiten is de hoogst mogelijke afwerking.

In het buitenland

In het verleden heb ik ook verschillende schilderprojecten in het buitenland gedaan. Op deze foto's ziet u een voorbeeld van een hotel project "Hotel Domaine Cogcagne" in de zonnige heuvels van Cagnes-Sur-Mer aan de Cote d'Azur waar ik aan gewerkt heb. De eigenaren van Sandton Hotels hier in Nederland vonden het in dit geval gemakkelijk en zeker financieel aantrekkelijker om mij in 2 stages van 10 dagen als Nederlandse schilder aan een van hun hotel projecten te laten werken. Ik heb dat dan ook naar hun volle tevredenheid succesvol afgerond.

In Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland was ik 22 jaar lang zelfstandig ondernemer. Ik hield me bezig met het schilder-, behang-, en glaswerk voor nieuwbouwhuizen van bouwbedrijven zoals Fletcher Homes, Accent Homes, Horizon Homes en Endavour Homes. Ook leverde ik daarnaast professioneel schilderwerk aan privé aannemers en particulieren in de grotere Auckland omgeving en in Nieuw-Zeeland zelf.

 

Coppers Services

Neem contact op met Coppers Services...

C O N T A C T

Coppers Services is een eenmanszaak, waardoor u verzekerd bent van een persoonlijke benadering.  Als u een ervaren, deskundige en betrouwbare schilder voor al uw schilder- en latex-werk, beglazing, glas reparaties, kitwerk, of wandafwerking zoekt, dan bent u bij Coppers Services aan het juiste adres.  Ik sta voor een persoonlijke aanpak, vakmanschap en hoogwaardig schilderwerk, en neem de tijd voor een advies op maat en een zo concreet mogelijk uitgewerkte offerte.  Zo weet u altijd waar u aan toe bent.  Als u behoefte heeft aan meer informatie, e-mail of bel dan gerust voor een vrijblijvende offerte.

Stuur een e-mail

P A G I N A ' S

R O B   C O P P E R S

C O N T A C T

Home

Projecten

© Coppers Services

KvK-nummer: 55355609

BTW-nummer: NL097899069B01

Wilhelminaplein 63

5931 NX

Tegelen

contact@coppers-services.nl

+31 6 54 38 77 97

J O R D Y   A R N T Z   D E S I G N